Locatie en Contactgegevens aanpassen

Waar zijn de contact- en locatiegegevens te zien?

De contactinformatie die in de app getoond wordt komen voor een groot deel uit de Locaties in Intramed.
Deze informatie is in de app te zien onder het kopje "Contact".

Vanuit Intramed komen de locatienaam, adres en telefoonnummer. De openingstijden en het e-mail adres zijn ingevuld tijdens het aanmeldproces. Deze kunnen gewijzigd worden vanaf de beheerpagina.
Volg onderstaand stappenplan

Hoe pas ik de locatiegegevens en contactinformatie aan?

1. Open Intramed

2. Navigeer boven in de balk naar: [Systeem] -> [Organisatie] -> [Praktijkgegevens] -> [3. Locaties].

3. Selecteer de locatie die moet worden aangepast

Volg stap 4 en 5 om de openingstijden en het e-mail adres te wijzigen, of om locaties onzichtbaar te maken in de app.

4. Klik hier om naar de beheerpagina te gaan en log in.

5. Navigeer naar het tabblad "Locatie instellingen"

6. Voer de gewenste wijzigingen door

1. Pas het e-mailadres aan indien gewenst
  2. Pas de openingstijden aan, indien gewenst.
    Let op!: pas alleen de cijfers aan, verander verder niets aan de code.
  3. De-activeer locaties door "Gedeactiveerd" op "Ja" te zetten.